Testauksen johtaminen -kurssi

Tietoa valmennuksesta

Tietysti testaustaidot ovat edellytys, jolla onnistumisen kynnys ylitetään. Jos se riittää sinulle ja joukoillesi, älä lue tätä pidemmälle. Jos kuitenkin uskot upeampien onnistumisten mahdollisuuteen, olet oikeassa paikassa. Todellinen menestys vaatii jotain, mikä ylittää teknisten taitojen rajat. Asiantuntemuksemme arvo nimittäin syntyy siinä rajapinnassa, jota kutsumme nimellä yhteistyö. Tulipas paksua tekstiä. Ai miten niin arvo on peräisin yhteistyöstä? No ainakin siksi, että kykymme johtaa yhteistyötä ratkaisee kollegoiden, asiakkaiden ja esimiesten kokemuksen työmme tuloksista.

Jos kenenkään viisari ei värähdä tulostemme äärellä, onko sillä arvoa?

Tähän ja muihin testauksen kuumiin kipupisteisiin vastaan laittamalla kaiken peliin. Testauksen johtaminen -kurssilla puristan tuhansien asiakastapaamisten ja 11 johtajavuoteni tärkeimmät oivallukset paketiksi, josta sinä ja organisaatiosi hyödytte vielä vuosienkin päästä.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Kurssi on rakennettu testauksen manageroinnista, johtamisesta ja valmentamisesta etua ammentaville asiantuntijoille.

Tyypillisesti kursseilla pönötetään asiakeskeisesti työtaitojen äärellä. Yäk, mitä tuli sanottua. Tällä kertaa esimerkiksi sanat strategia ja prosessi ovat kuitenkin kiellettyjä. Kurssilla teemme testaustyötä, sen suunnittelua ja johtamista aivan konkreettisesti. Kurssin tavoitteena on tuottaa joukko oivalluksia, joista ajan kuluessa kasvaa menestymistä sinulle ja organisaatiollesi kaikessa, mihin ryhdyt. Kurssilla käsittelemme aiheita, kuten:

1. Opit johtajuutta, jolla sinä ja kollegasi pääsette täysimääräisesti toteuttamaan asiantuntemustanne.
  2. Opit miten työ ja sen tulokset otetaan hallintaan. Työnteosta saattaa tulla jopa hetkittäin hauskaa, sillä opit karsimaan epäolennaisia työvaiheita ja perustelemaan kantasi.
  3. Opit tarjoilemaan työsi tulokset niin, että se ei kaiu kuuroille korville. Läpimurrot tottelevat toimintaa, eivät tietämistä. Työsi arvo seuraa siitä, että tuloksista tulee toimenpiteitä.
  4. Opit virittämään yhteistyötä uudelle tasolle. Asiantuntemuksessa yhteistyö on tehokkuutta tärkeämpi tekijä. Opit, miten testauksen tärkeimmät teemat voidaan monistaa eteenpäin teidän talossa.

On muuten hyvin mahdollista, että tämän kurssin käytyäsi vielä jälkipolvetkin muistelevat suorituksiasi henkeään haukkoen.

Valmennuksen hinta

Tämä koulutus on Proven järjestämä ja pidetään Oulussa. Kurssi on osa Testauksen Esitaistelijat 2018 -valmennusohjelmaa, mutta tälle kurssille on mahdollista osallistua myös ilmankin pitempää pakettia. Kurssin mitta on kaksi päivää ja hinta on 1550 eur + alv:.