Ilmoittaudu

Nopea Ohjelmistotestaus -kurssi

Järjestetään

01.11.2018 - 02.11.2018, 08:30 - 16:00

Tapahtumapaikka

Malminkatu 30 , 00100 Helsinki Suomi

Lippuja vielä myynnissä

8 lippua

Nopea Ohjelmistotestaus

Miltä tuntuu joutua kylmän veden varaan? Ja vieläpä sinne syvään päähän. Ehkä sellaisissa vaatteissa, jotka vetävät sinua yhä syvemmälle? Pulassa ollaan.

Joskus testaustoimeksiantojen kanssa käy samalla tavalla. Saatat joutua tilanteisiin, joissa taustatiedot ovat puutteelliset, resurssit ohuet ja aikaa oli ehkä eiliseen asti. Onnistuminen vaatii nopeaa tilannetajua, harjoitusta ja hallintaa.

Nopea ohjelmistotestaus -kurssi virittää testaustavat uudelle tasolle, jotta sinä saisit laittaa osaamisesin peliin täysimääräisesti. Jotta kollegat, esimiehet ja asiakkaat voisivat todistaa todellista testaustyön tulosta henkeään haukkoen.

Valmennuksen hinta

Tämä koulutus on Proven järjestämä ja pidetään Helsingissä. Kurssi on osa Testauksen Esitaistelijat 2019 -valmennusohjelmaa, mutta tälle kurssille on mahdollista osallistua myös ilmankin pitempää pakettia. Kurssin mitta on kaksi päivää ja hinta on 1550 eur + alv:.

Valmennuksen yleiskuvaus:

Ohjelmistotestaus on usein turha kuluerä. Ajatellaan, että se vie turhaa aikaa ja tuloksetkin ovat laihoja.

Näin onkin, kun testausta tehdään perinteisin oppikirjamenetelmin. Samat lainalaisuudet pätevät testaukseen aina vesiputouksesta Scrumiin ja perinteinen ajatusmalli tärvelee helposti prosessin kuin prosessin.

Tällä kurssilla murtaudutaan irti vanhoista ajatusmalleista. Testauksen tehtävä on aina taata tuloksia, jotka auttavat kehittämään parempia tuotteita. Testauksen tehtävä on löytää ohjelmiston ja arkkitehtuurin vaarantavia virheitä silloin, kun niiden korjaaminen on nopeinta ja edullisinta.

Kurssilla opit uusia menetelmiä tehokkaan ja tuloskeskeisen testauksen rakentamiseen. Lisäksi opit karsimaan epäolennaiset työvaiheet ja vielä myymään ajatuksesi pomolle. Konkreettiset työvälineet auttavat sinua tuottamaan aina enemmän kehitystä hyödyntävää tietoa ja lopulta tuotekehityksen vauhtikin saa uuden vaihteen.

Kurssilla käärimme hihat ja alamme oikeasti testaamaan. Toteutus painottaa ryhmätyöskentelyä ja käytännön harjoituksia sekä testaustyössä, että raportoinnissa. Vain harjoitus tekee mestarin!

Miksi osallistua valmennukseen?

  1. Opit sanomaan EI ja perustelemaan vastauksesi. Epäolennaisten työvaiheiden karsiminen tehostaa testausta ja tekee työnteosta hauskaa.
  2. Opit aivan uusia tapoja testaustyön tekemisestä. Kun kehittäjäsi saavat nopeaa palautetta ja pääsevät korjaamaan virheet heti kättelyssä, tuote valmistuu nopeammin.
  3. Opit raportoimaan testauksesta niin, että äitisikin ymmärtää. Testaajan tulee olla aina valmis antamaan raportti, sillä se on testaajan paras käyntikortti.
  4. Dokumentointi on uskomattoman tylsää. Siksi siinäkin kannattaa keskittyä olennaiseen. Opit mitä ja miten testauksesta kannattaa oikeasti dokumentoida.
  5. Opit käsittelemään vastaväitteitä sekä kehittäjiltä, että johtajilta. Sinä olet testauksen asiantuntija ja tiedät parhaiten miten homma hoidetaan.