Testauksen johtaminen

16.03.2017 - 17.03.2017
Klo 09:00 - 16:30

Testauksen johtaminen

Tietysti testaustaidot ovat edellytys, jolla onnistumisen kynnys ylitetään. Jos se riittää sinulle ja joukoillesi, älä lue tätä pidemmälle.

Jos kuitenkin uskot upeampien onnistumisten mahdollisuuteen, olet oikeassa paikassa. Todellinen menestys vaatii jotain, mikä ylittää teknisten taitojen rajat.

Asiantuntemuksemme arvo nimittäin syntyy siinä rajapinnassa, jota kutsumme nimellä yhteistyö. Tulipas paksua tekstiä. Ai miten niin arvo on peräisin yhteistyöstä?

No ainakin siksi, että kykymme johtaa yhteistyötä ratkaisee kollegoiden, asiakkaiden ja esimiesten kokemuksen työmme tuloksista.

”Jos kenenkään viisari ei värähdä tulostemme äärellä, onko sillä arvoa?”

Tähän ja muihin testauksen kuumiin kipupisteisiin vastaan laittamalla kaiken peliin. Testaaja 4.0 -kurssilla puristan tuhansien asiakastapaamisten ja 11 johtajavuoteni tärkeimmät oivallukset paketiksi, josta sinä ja organisaatiosi hyödytte vielä vuosienkin päästä.

Koulutuksen kesto on kaksi päivää ja hinta 1290 eur + alv.

Kenelle koulutus on suunnattu?:

Kurssi on suunniteltu testaajan ammatilliseen tasonkorotukseen. Kurssin sisältö osuu testauksen suunnittelusta, johtamisesta ja valmentamisesta hyötyä ammentaville asiantuntijoille.

Tyypillisesti kursseilla pönötetään asiakeskeisesti työtaitojen äärellä. Yäk, mitä tuli sanottua. Tällä kertaa esimerkiksi sanat strategia ja prosessi ovat kiellettyjä, sillä keskitymme asiantuntijatyön tärkeimpään työkaluun. Eli sinuun.

Valmennuksesta saat joukon oivalluksia, joista ajan kuluessa kasvaa menestymistä kaikessa, mihin ryhdyt.

Yhdentekevyyden ansaan on helppoa livetä ilman keinoa käsitellä nykyaikaisen testauksen kuumimpia kipupisteitä. Siksi iskemme asian ytimeen aiheissa, kuten:

Kurssin jälkeen voi sanoa matkan alkaneen. Uusi tittelisi voisi olla vaikka esimerkiksi Testauksen Tulenkantaja.

1. Opit johtajuutta, jolla sinä ja kollegasi pääsette täysimääräisesti toteuttamaan asiantuntemustanne. Sinä olet testauksen tulenkantaja ja tiedät parhaiten miten homma hoidetaan.

2. Opit miten työ ja sen tulokset otetaan hallintaan. Työnteosta saattaa tulla jopa hetkittäin hauskaa, sillä opit karsimaan epäolennaisia työvaiheita ja perustelemaan kantasi.

3. Opit tarjoilemaan työsi tulokset niin, että se ei kaiu kuuroille korville. Arvo tulee siitä, että sinua uskotaan. Läpimurrot tottelevat toimintaa, eivät tietämistä.

4. Opit virittämään yhtälön uudelle tasolle. Asiantuntemuksessa yhteistyö on tehokkuutta tärkeämpi tekijä. Opit, miten testauksen tärkeimmät teemat voidaan monistaa eteenpäin teidän talossa.

On muuten hyvin mahdollista, että tämän kurssin käytyäsi
vielä jälkipolvetkin muistelevat suorituksiasi henkeään haukkoen.

Valmennuspäivä 1: Asiantuntemus

9.00-10.30 Asiantuntijan tasonkorotus: Testaaja 3.0 ja 4.0.
Kahvitauko
10.45-12.00 Virheiden löytäminen on ammattitauti, joka tuhoaa sinut tai tukee tulevaisuuttasi.
Lounas
13.00-14.00 Mallintamisen taito on muutosten ensimmäinen edellytys.
Kahvitauko
14.20-16.00 Unohda entinen, sillä tuttu tekeminen tuottaa tutut tulokset.

Valmennuspäivä 2: Johtajuus

9.00-10.30 Vastuu palautuu aina yhteen ihmiseen. Sinuun.
Kahvitauko
10.45-12.00 Johtajuuden tärkein lopputuote ei ole organisaatio, se on vapaus.
Lounas
13.00-14.00 Yhteistyö on tehokkuutta tärkeämpi tavoite.
Kahvitauko
14.20-16.00 Vaikuttamisen taito tislaa tuloksista toimenpiteitä.

Valmentaja:

Antti Niittyviita uskoo, että paska softa on vakava mielenterveysuhka. Se on sitä sekä asiakkaille, että tekijöille. Suomeksi sanottuna testaajan työ on siis mielenterveystötä.

Työnsä Antti tekee metsästämällä bugeja Prove Expertise Oy:ssä ja jakamalla ohjelmistotestauksen ilosanomaa ohjelmistotestaus.fi -blogissa. Testaukseen Antti suhtautuu intohimoisesti ja ehkä juuri siksi mies on valittu myös vuoden testaajaksi.

Vuosien varrella Antti on tavannut yli 1000 organisaatiota ja voi siksi sanoa suurella varmuudella, että puheet ”parhaista käytännöistä” ovat pötyä. Se on sama kuin kysyisi shakkimiestarilta, mikä on maailman paras siirto?

Nykyisin Antti kouluttaa satoja asiantuntijoita vuodessa kohti kestäviä tasonkorotuksia. Tulisitko sinäkin mukaan?

Kartta latautuu...

Tapahtumahotelli Huone

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Testaaja Teemu kertoo:

Osallistamalla osallistujat kertomaan oman tarinansa, se olisi ollut mielenkiintoista. Tämä jotenkin teki monesta pienestä palasesta ison palapelin, joka löysi jonkinlaisen muodon. Se herätti myös paljon ajatuksia ja nähtävästi jollain tasolla pisti miettimään asiat aika perinpohjaisesti uusiksi rohkeammin kuin ennen.