Testaaja 3.0: Asiantuntemus ja johtajuus -kurssi

23.03.2017 - 24.03.2017
Klo 09:00 - 16:30

Testaaja 3.0: Asiantuntemus ja johtajuus

Tekniset taidot ovat edellytys, jolla ylitetään onnistumisen kynnys. Matka todelliseen menestykseen vaatii kuitenkin enemmän, sillä työmme arvo syntyy aina toisten ihmisten kokemuksessa.

Kuulostaa höpöhommalta. Miten niin arvo on peräisin kokemuksesta? No ainakin siksi, että yhdentekevältä tuntuvat tulokset eivät juuri koskaan aiheuta toimenpiteitä kollegoissa, asiakkaissa tai esimiehissä.

Jos viisari ei värähdä työsi tulosten äärellä, onko sillä arvoa?”

Asiantuntijatyön tulokset valuvat helposti sormien välistä rantahiekan lailla. Siksi tämä kurssi on olemassa. Testaaja 3.0 -kurssilla selvitetään se, miten asiantuntemuksen arvosta tiivistetään timanttia.

Koulutuksen kesto on kaksi päivää ja hinta 1290 eur + alv.

Kenelle koulutus on suunnattu?:

Kurssi on suunnattu testausasiantuntijan ammatilliseen tasonkorotukseen. Kurssilla puhutaan johtajuudesta, vastuusta ja siitä seuraavasta vapaudesta. Siksi siitä on kiistatonta hyötyä myös muille asiantuntijoille sekä ohjelmistohankkeiden ja testauksen johtajille.

Tyypillisesti kursseilla pönötetään asiakeskeisesti työtaitojen äärellä. Yäk, mitä tuli sanottua. Tällä kertaa esimerkiksi sanat strategia ja prosessi ovat kiellettyjä, sillä keskitymme asiantuntijatyön tärkeimpään työkaluun. Eli sinuun.

Valmennuksesta saat joukon oivalluksia, joista ajan kuluessa kasvaa menestymistä kaikessa, mihin ryhdyt.

Työsi johtajuuden kautta opit vaikuttamaan ympäristöösi ja ihmisiin lähtemättömästi. Epäolennaisten työvaiheiden karsiminen helpottaa hengittämistä ja auttaa samaan parempia tuloksia aikaan. Opit myös myymään ideoitasi pomolle tai asiakkaalle.

Kurssin jälkeen voi sanoa matkan alkaneen. Uusi tittelisi voisi olla vaikka esimerkiksi Asiantuntemuksen esitaistelija – Champion of testing.

1. Opit johtajuutta, jolla sinä ja kollegasi pääsette täysimääräisesti toteuttamaan asiantuntemustanne. Sinä olet testauksen asiantuntija ja tiedät parhaiten miten homma hoidetaan.

2. Opit miten työ ja sen tulokset saadaan hallintaan. Työnteosta saattaa tulla jopa hetkittäin hauskaa, sillä opit karsimaan epäolennaisia työvaiheita ja perustelemaan kantasi.

3. Opit tarjoilemaan työsi tulokset niin, että se ei kaiu kuuroille korville. Arvo tulee siitä, että sinua uskotaan. Läpimurrot tottelevat toimintaa, eivät tietämistä.

4. Opit virittämään yhtälön uudelle tasolle. Asiantuntemuksessa kapasiteetti on tehokkuutta tärkeämpi tekijä. Kapasiteetin kasvattaminen tarkoittaa sitä, että lopulta ehdit ja jaksat enemmän kuin koskaan ennen.

On muuten hyvin mahdollista, että tämän kurssin käytyäsi
vielä jälkipolvetkin muistelevat suorituksiasi henkeään haukkoen.

Valmennuspäivä 1: Asiantuntemus

9.00-10.30 Asiantuntijan tasonkorotus: Testaaja 3.0.
Kahvitauko
10.45-12.00 Virheiden löytäminen on ammattitauti, joka tuhoaa sinut tai tukee tulevaisuuttasi.
Lounas
13.00-14.00 Mallintamisen taito on muutosten ensimmäinen edellytys.
Kahvitauko
14.20-16.00 Unohda entinen, sillä tuttu tekeminen tuottaa tutut tulokset.

Valmennuspäivä 2: Johtajuus

9.00-10.30 Vastuu palautuu aina yhteen ihmiseen. Sinuun.
Kahvitauko
10.45-12.00 Johtajuuden tärkein lopputuote ei ole organisaatio, se on vapaus.
Lounas
13.00-14.00 Kapasiteetti on tehokkuutta tärkeämpi tavoite.
Kahvitauko
14.20-16.00 Vaikuttamisen taito tislaa tuloksista toimenpiteitä.

Valmentaja:

Antti Niittyviita uskoo, että paska softa on vakava mielenterveysuhka. Se on sitä sekä asiakkaille, että tekijöille. Suomeksi sanottuna testaajan työ on siis mielenterveystötä.

Työnsä Antti tekee metsästämällä bugeja Prove Expertise Oy:ssä ja jakamalla ohjelmistotestauksen ilosanomaa ohjelmistotestaus.fi -blogissa. Testaukseen Antti suhtautuu intohimoisesti ja ehkä juuri siksi mies on valittu myös vuoden testaajaksi.

Vuosien varrella Antti on tavannut yli 1000 organisaatiota ja voi siksi sanoa suurella varmuudella, että puheet ”parhaista käytännöistä” ovat pötyä. Se on sama kuin kysyisi shakkimiestarilta, mikä on maailman paras siirto?

Nykyisin Antti kouluttaa satoja asiantuntijoita vuodessa kohti kestäviä tasonkorotuksia. Tulisitko sinäkin mukaan?

Kartta latautuu...

Tapahtumahotelli Huone

1 290,00€

Testausguru Petteri kertoo:

Alussa hämmensi miten asiat liittyvät testaukseeen, mutta lopulta niissä aukeni viisaus.