Läpimurtojen mekaniikka -leiri

Päiväys ja aika
14.12.2017 - 15.12.2017
Klo Koko päivä

Läpimurtojen Mekaniikka

Kaikki alkaa varoituksen sanoista, jotka isä lausui pojalleen. Muistatko vielä mistä tarinasta lause on peräisin?


Älä lennä liian korkealle,
Sillä auringon kuumuus sulattaa siipesi.

Kreikkalaisten jumaltaruista tuttu tarina kertoo Ikaroksen paosta Minotauroksen tyrmästä. Homma hoitui lentämällä saarelta pakoon vahasta ja sulista rakennetuilla siivillä. Tarina ei tietenkään päättynyt hyvin, sillä Ikaros lensi liian korkealle. Sitten sälli putosi ja kuoli.

Tarinan opetus on ollut ilmeinen kautta ihmiskunnan historian. Sisäinen liekki, unelmat ja taitojen täysimääräinen käyttäminen ovat vaarallista hommaa ja siihen saattaa jopa kuolla. On meillä suomalaisilla ihan omakin asiaan liittyvä sanonta: Joka kuuseen kurkottaa….

Kollektiivinen tajuntamme on kuitenkin piilottaneet Ikaroksen tarinasta olennaisen. Isällä oli myös toinen varoitus pojalleen ennen alkua. Muistatko vielä sen?


…Etenkään sinun ei kannata lentää liian matalalla,
sillä meren kosteus sulattaa siipesi

Mitä kurssin nimi tarkoittaa?

Läpimurto on muutos, jota seuraava ammatin ja elämän lentokorkeus on useita asteita korkeampi. Se tarkoittaa muutosta siellä, missä muutos ei ole helppo. Kurssi purkaa osiin ja opettaa oikeisiin kokemuksiin perustuvan, läpimurtoihin johtavan mekanismin.

Mikä on kurssin tarkoitus?

Läpimurtojen mekaniikka on kurssi, jonka tarkoitus on valmentaa osallistujaa organisaation tai projektityön tärkeiden muutosten mahdollistamiseen. Kurssilla opetettavat taidot ovat erityisen tärkeitä, jos toimialasi on nopeassa muutoksessa ja uusien ideoiden omaksuminen on edellytys onnistumisille.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Kurssi on valmisteltu asiantuntijoille, yrittäjille ja esimiehille, jotka kaipaavat merkittäviä ammatillisia tasonkorotuksia. Erityisesti hyöty korostuu, jos tehtäväsi on vaikuttaa ihmisiin organisaatiosi sisällä tai esimerkiksi asiakasrajapinnassa.

Miten tämä liittyy testaukseen?

Ei mitenkään. Mutta samalla kaikilla tavoilla. Työelämässä alaan katsomatta totuus on yksinkertainen: Jos työsi tulokset tuntuvat toisista yhdentekeviltä ja kukaan ei ole koskaan valmis muuttamaan ajatteluaan tai toimintaa työsi tulosten äärelle, onko työlläsi silloin merkitystä?

Miksi osallistuisin?

1. Opit systemaattisen tavan mallintaa projektien onnistumisen ja epäonnistumisen osatekijöitä. Taito on ensimmäinen edellytys läpimurtojen rakentamiseksi.

2. Opit käsikirjoituksen, joka tekee johtamistasi läpimurroista paitsi mahdollisia, myös todennäköisiä.

3. Opit uusia vaikuttamisen ja arvon synnyttämisen mekanismeja, sillä läpimurtosi tai muutoksesi ei ole mahdollinen ilman muita. Näistä opeista myös asiakas kiittää yleensä avokätisesti.

4. Opit hallintaa ja tasapainoa, jolla selviydyt tiukoista tilanteista paremmin kuin koskaan. Läpimurtosi on torso, jos ulosmittaat oman jaksamisesi ennen maalia.


On muuten hyvin mahdollista, että tämän kurssin käytyäsi
vielä jälkipolvetkin muistelevat suorituksiasi henkeään haukkoen.

Päivä 1: Läpimurron komponentit

 • 08:30 Aamiainen
 • 09:00 Mallintamisen taito ja sen heuristiikat
 • 12:00 Lounas
 • 13:00 Valmentaminen ja läpimurron voimavarat
 • 17:00 Päivällinen
 • 18:00 Vaikuttamisen harjoitukset

Päivä 2: Läpimurron käsikirjoitus

 • 07:30 Aamutreeni & Aamiainen
 • 09:00 Läpimurto edellyttää käsikirjoitusta…
 • 12:00 Välipala
 • 13:00 …ja sinä olet ohjaaja
 • 15:00 Myöhäinen lounas
 • 16:00 Kotimatka

Hinta:

Kurssin hinta on 1550€(+alv). Hinta sisältää kaksi energistä kurssipäivää, materiaalit, majoitukset ja tarjoilut. Matkat eivät sisälly hintaan.

Valmentaja:

Antti Niityviita on ohjelmistoalalla työskentelevä toimitusjohtaja. Vuosien varrella Antti on tavannut ihmisiä yli 1000:sta organisaatiosta ja voi siksi sanoa suurella varmuudella, että puheet ”parhaista käytännöistä” ovat pötyä. Se on sama kuin kysyisi shakkimiestarilta, mikä on maailman paras siirto?

Nykyisin Antti kouluttaa vuosittain satoja asiantuntijoita ja heidän edustamiaan organisaatioita kohti kestäviä tasonkorotuksia.

 

Kartta latautuu...

Tapahtumapaikka
Hotelli Iso-Syöte


Testaaja Kaisa kertoo:

Ihanaa kun kouluttaja on valmis jatkamaan oman elämänsä esimerkkejä vaikka ei varmasti ollut helppoa.

Mahtava koulutus, avasi niin testausta kuin itse elämää.