Avoin 2h Workshop: Nopea Ohjelmistotestaus

Päiväys ja aika
15.11.2017
Klo 14:00 - 16:00

Joudutko joskus tilanteisiin, joissa taustatiedot ovat puutteelliset, resurssit ohuet ja aikaa oli ehkä eiliseen asti? Onnistuminen vaatii nopeaa tilannetajua, harjoitusta ja hallintaa. Siitä on kysymys nopeassa ohjelmistotestauksessa.

Tässä workshopissa harjoitellaan käytännön työtaitoja onnistumiseen. Keskitymme ammattitaitoon ja nopeisiin tutkivan testauksen menetelmiin.

”Revolverityyppien resuamistahan se tutkiva testaus on. Sellaista ad-hoc-kliksuttelua vähän sieltä ja täältä.”

 

Tutkiva testaus tuntuu hahmottomalta möykyltä ilman käsitystä siitä, miten työ tehdään ja miten siitä kerrotaan asiakkaalle, esimiehelle tai kollegalle.

Tämän workshopin tarkoitus on antaa vastauksia, inspiroida testaustasi uudelle tasolle ja tarjota ajatusten apuvälineitä ihan oikeaan testaustyöhön.

Tervetuloa mukaan!

Workshop on Proven järjestämä ja kestää kello 14:00-16:00. Tsekkaa tapahtumapaikka alta.

Valmentaja

Antti Niityviidan työ on tehdä testaajista sankareita. Liiketoiminnan suojelijoita, jotka vielä osaavat tehdä ohjelmistokehityksestä kannattavampaa. Kukaan ei halua ostaa huonoa softaa, joten testaajan tehtävä on löytää liiketoimintaa vaarantavat virheet silloin, kun niiden korjaaminen on nopeinta ja edullisinta! Hyvin hoidettu ohjelmistotestaus tarkoittaa enemmän hilloa alariville ja samalla laadukkaampia lopputuloksia loppukäyttäjille.

Työnsä Antti tekee metsästämällä bugeja Prove Expertise Oy:ssä ja jakamalla ohjelmistotestauksen ilosanomaa ohjelmistotestaus.fi -blogissa. Testaukseen Antti suhtautuu intohimoisesti ja puhuu siitä usein suu vaahdossa. Ehkä juuri siksi mies valittiin myös vuoden testaajaksi vuonna 2012 ja hän käy puhumassa testaustapahtumissa säännöllisesti.

 

Kartta latautuu...

Tapahtumapaikka
Scandic Tampere Station


Ilmoittautuminen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Yrittäjä Anna kertoo:

Antin positiivinen asenne toimii ja tempaa mukaan. Kurssi pisti miettimään oman asiantuntijuuden esteitä ja kehittämistä syvällisesti ja eri näkökulmista. Kurssilta tarttui mukaan konkreettisia tapoja itsensä kehittämiseen.