Tilaa puhuja

Emme puhu vain testauksesta vaan testaajien ammattitaidosta ja itsensä kehittämisestä.

Haluamme tehdä testaajista parempia, niin fyysisesti, henkisesti kuin teknisesti. Voit tilata puhujan yrityksesi henkilökunnalle tai puhujaksi seminaareihin ja koulutuksiin. Kaikki kolme kouluttajaamme omaavat huiman ammattitaidon ja kerromme mielellämme lisää.

Kysy meitä puhujaksi ja ehdota rohkeasti myös paljon olisit valmis maksamaan!

Kysy rohkeasti kouluttajistamme lisätietoja!

 

 

Antti_Niittyviita

Antti kouluttaa asiantuntijoista guruja

Antti Niityviidan työ on tehdä testaajista sankareita. Liiketoiminnan suojelijoita, jotka vielä osaavat tehdä ohjelmistokehityksestä kannattavampaa. Kukaan ei halua ostaa huonoa softaa, joten testaajan tehtävä on löytää liiketoimintaa vaarantavat virheet silloin, kun niiden korjaaminen on nopeinta ja edullisinta! Hyvin hoidettu ohjelmistotestaus tarkoittaa enemmän hilloa alariville ja samalla laadukkaampia lopputuloksia loppukäyttäjille.

Työnsä Antti tekee metsästämällä bugeja Prove Expertise Oy:ssä ja jakamalla ohjelmistotestauksen ilosanomaa ohjelmistotestaus.fi -blogissa. Testaukseen Antti suhtautuu intohimoisesti ja puhuu siitä usein suu vaahdossa. Ehkä juuri siksi mies valittiin myös vuoden testaajaksi vuonna 2012 ja hän käy puhumassa testaustapahtumissa säännöllisesti.

Jussi_Niittyviita

Jussi kouluttaa testaustyöstä arvokkaampaa

Jussi Niittyviita on testausprofeetta. Hänen ristiretkensä tavoitteena on varmistaa, että softatuote palvelee bisnestarkoitustaan. Oletko koskaan ihmetellyt, miksi testaajat tekevät mitä he tekevät? Ymmärrätkö, mitä testaustulokset sinulle tarkoittavat ja mihin kirjoittamattomiin arvoihin ne perustuvat? Oletko tuijottanut punaisia ja vihreitä prosentteja niin kauan, että näet kaiken harmaana ja viet projektit loppuun sormet selän takana ristittynä? Ääritilanteissakin Jussilla on kirkas visio siitä, miten testaus tulee hoitaa.

Testauslaboratoriossa työskennellessään Jussi on päivittäin tiiviissä yhteistyössä testaajien aateliston kanssa, joten kiistämättömästi parhaat käytännöt ovat tarttuneet mieheen kuin purkka tukkaan. Ei turhaa peukaloiden pyörittelyä, ei napinaa teknisistä ongelmista, ei ylimääräistä prosessilässytystä, vaan testauksen tilaajan tarpeen täyttämistä ja vielä enemmän. Ojenna kätesi, niin Jussi johdattaa sinut askeleen pitemmälle.

Jaakko_Sakaranaho

Jaakko kouluttaa testaajista ideoiden myyjiä

Jaakko Sakaranahon päivätyönä on auttaa testaajia, koodareita ja tuotepäälliköitä hahmottamaan testauksen taloudelliset näkökulmat ja testaamatta jättämisen riskit. Bugien löytymisestä ei tarvitse olla huolissaan! Ne löytyvät kyllä, joko ennemmin testauksen toimesta tai myöhemmin asiakkaiden toimesta. Kuinka paljon asiakkaalle päätyvät virheet tuottavat tappiota?

Kuinka paljon testaukseen kannattaa sijoittaa? Miten testaukseen käytettävästä rahasta revitään mahdollisimman suuri hyöty irti? Manuaalisesti vai automaatiolla? Jaakko haastaa ja haluaa tulla haastetuksi testauksen, rahan ja tulosten välisestä kolmiyhteydestä.

Jani kouluttaa roboteista tutkijoita

Jani Haikala on tottunut uimaan testauksen syvissä vesissä ilman pelastusliivejä. Joka kerta mies nostaa päänsä pintaan. Lopputuloksena on timanttiset bugiraportit ryyditettynä selkeääkin selkeämmällä testausraportilla. Oman osansa huomiosta saavat niin loppukäyttäjän mielenterveys kuin yrityksen rahavirratkin.

Testaus on saman toistamista. Apinatestausta. Testausta ei arvosteta. Kuuletko näitä lauseita (oman pään sisällä) usein? Testaus on vaativaa ajatustyötä, josta testaajan tulisi olla ylpeä! Ei siis robottimaista linjastotyötä, jota tehdessä voi heittää aivot narikkaan. Jani auttaa mielellään ammattiylpeyden ja -taidon kasvattamisessa gurulevelille. Parempi testaus tuottaa ohjelmistoja, jotka lyövät kilpailijansa laudalta!

 

Testaajat Matti ja Kajsa kertovat:

Avaisi varmasti päälliköidenkin silmiä.

Ei tarvitse olla testaaja saadakseen tästä paljon ideoita.